Saturday, 26 March 2011

My new nephew

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..Hari Khamis lepas, selesai je presentation terakhir untuk semester ni, aku dpt msg drpd akak aku bagitau aku dpt anak saudara baru..Alhamdulillah kali ni anak saudara lelaki..best sangat2..

First time dapat anak saudara lelaki...sebelum ni semuanya girl..hehehe..mmg genetic camtu nak wat camne..genetic ramai pompuan drpd lelaki..hehehe...

Tak sabar rasanya nak balik peluk cium my nephew ni..Rasa cam nak je minggu ni tapi takde ongkos lak coz minggu lepas dah balik..sabar je la..Insyaallah pas final exam leh la Paksu balik tgk anak saudara baru ni..hehehe...

Pasal nama lak, tak pasti lagi nak letak nama ape tapi akak aku cakap mesti ada huruf A dan H..Cam anak sulung dia la..Nur Aisyah Humayraa..kalau aku la, best letak Adam Haikal..tapi anak sepupu aku dah ada yg nama ni..Adam Hawa je lah..hahaha...

A dan H...antara impian aku dgn dia gak nak guna huruf ni kat nama depan anak2..tapi akak aku dah sambar dulu..nak wat cene..hohoho...sabor je la..tak kisah la nama camne..yang penting nama tu elok utk anak2..Semoga terus bahagia semua and semoga baby jadi anak yang soleh untuk keluarga..Salam 'alaik..







Mohd Hafiz bin Rashid
E2.3
Mahallah Zubair al-Awwam
IIUM

1 comment: